Provkör muskelbil i Stockholm

Provkör världens snabbaste muskelbil i Stockholm – en Dodge Challenger SRT Hellcat Redeye. Du kommer bjudas på en kraftfull och fartfylld åktur. Som förare bakom ratten utlovas ett adrenalinpåslag utöver det vanliga!

  • 40 minuters körning i världens snabbaste muskelbil
  • 0–100 på 2,7 sekunder
  • Erfaren instruktör följer med som passagerare
  • 799 kr

Så fungerar det – Provkörning av Hellcat Redeye

Upplevelsen startar med en säkerhetsgenomgång där deltagaren även får ta del av annan praktisk och viktig information inför bilfärden.

Tillsammans med instruktören tar du sedan plats i bilen – som erbjuder kraften av en 6,2 liters V8 Demon-motor och 800 hästkrafter. På utvalda slingor längs vägen erbjuds du att trycka på gasen lite extra för att nå riktigt höga hastigheterna.

Bilen har en toppfart på 340 kilometer i timmen och finns endast i begränsad upplaga. Detta exemplar är dessutom utrustad med ett ”widebody kit”, vilket gör att bilen två meter bred, och därmed ännu mer unik i sitt slag.

Varvräknare Dodge Challenger

Bra att veta:

Provkör Dodge Challenger SRT Hellcat Redeye
Tid: Körning i 40 – 45 min
Åldersgräns: 18 år med körkort
Kläder: Bekväma
Tillgängligt: Maj – oktober

Så sker bokning

  1. Beställ – Klicka på knappen ovan för att beställa värdebeviset
  2. Boka – På värdebeviset framgår hur bokning sker
  3. Byta? – Värdebeviset gäller i 3 år och kan även bytas till andra upplevelser inom den tiden.

Frågor och Svar

I vilka städer kan provkörningen genomföras?

Utöver Stockholm gäller värdebeviset i Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Jönköping, Gävle, Sundsvall, Köpenhamn, Oslo, Århus

Får jag köra på vägar eller på bana?

Provkörningen sker på allmänna vägar vilket gör att 120km/h är begränsad hastighet. Önskas högre hastighet bör istället en provkörning av Hellcat Redeye på flygfält bokas.

Hur levereras presentkortet?

Vid beställning väljer du om presentkortet ska levereras via mail eller i presentask via post. På presentkortet framgår hur bokning genomförs av upplevelsen.

Om Dodge Challenger

Dodge Challenger började tillverkas 1970 och har sedan dess kommit i tre olika modeller. Den första generationens Dodge Challenger är en mycket klassisk muskelbil som tillverkades av företaget mellan 1970 och 1974. En lyxig och exklusiv muskelbil som bland annat hade Pontiac Firebird som konkurrent.

Andra generationen såldes mellan 1976 och 1983 och den tredje generationen från 2008. Under den tredje generationen valde man att snegla tillbaka på de första modellerna och ta inspiration från dessa. Detta iallafall utifrån formgivning. Däremot är det självklart betydligt mer avancerad teknik och mer hästkrafter under huven.